Senin, 01 September 2014

ψηλών school

Είναι δύσκολο να ζήσει με τα όπλα. Αυτό πρέπει να ήταν ο λόγος που πολλοί γονείς περιφρονούν την απόφαση του γιου τους ή ακόμα και την κόρη της να ενταχθεί στην στρατιωτική. Αλλά εκείνοι που επιμένουν να γίνετε μέλος αυτού του θεσμού επιμένουν το συναίσθημα είναι αυτό που αποκαλούν «μια κλήση του καθήκοντος." Αυτό είναι, όταν αισθάνονται ότι πρέπει να προστατεύσουμε και να αγωνιστούμε για την αγαπημένη χώρα τους.

Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές είχαν ανακαλύψει ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν στο στρατιωτικό έχουν ανάμεικτα συναισθήματα, ανάμεικτα συναισθήματα και διάφορους λόγους. Όλοι μαζί, δεν θέτουν σε κίνδυνο ό, τι φαίνεται να είναι οι πιο διαφοροποιημένες λόγους για να πάρει στο πεδίο της μάχης και να πολεμήσουν για την τιμή.

Ως εκ τούτου, για όσους θέλουν να ξέρουν γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενώνουν τη στρατιωτική, εδώ είναι μια λίστα των 10 καταπληκτικά ακόμα παράξενα λόγους για τους οποίους ήθελαν να ενώσουν τις δυνάμεις.

1. Οικονομικοί λόγοι

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι ενταχθούν στο στρατό οφείλεται στα μπόνους και τις αποζημιώσεις που θα πάρουν.

Ο λόγος για αυτή την υψηλόμισθη δουλειά είναι ότι η στρατιωτική πρόγραμμα προσλήψεων είναι πραγματικά βιώνει μια πτώση στο πρόγραμμά τους. Παρά τους πολλούς ισχυρισμούς των στρατιωτικών τους ανθρώπους, δεν μπορεί να απορρίψει το γεγονός ότι τα τελευταία 10 χρόνια ή έτσι, έχουν προσπαθεί να προσλάβει ως το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να ενταχθούν στο στρατό, αλλά εις μάτην.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν αποφασίσει να αυξήσει τα οφέλη και τα «επιδόματα κατάταξης." Αυτά τα "επιδόματα κατάταξης" είναι εξέχει τα κύρια οφέλη που αυτοί και οι οικογένειές τους μπορούν να λάβουν ακόμη και μόνο από την έναρξη της στράτευσης.

Βασικά, οι στρατιωτικές τους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να αποκτήσουν για όσο $ 70.000 την υποστήριξη της κυβέρνησης με την μελέτη των ειδικευμένων θυγατρικών υπηρεσίας.

Κατά την συνταξιοδότηση, το στρατιωτικό προσωπικό μπορεί να αποκτήσει μέχρι και $ 100 σε ένα μήνα για την αποπληρωμή των «φροντιστήριο βοήθεια."

Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων, ο κύριος στόχος της στρατολόγησης είναι οι φοιτητές οι οποίοι μπορεί να θέλουν να πάρουν το χρόνο τους μακριά από το σχολείο. Η στρατιωτική στρατολόγηση εστιάζει επίσης στην πρόσληψη υψηλών schoolers που σπουδάζουν σε ένα πρόγραμμα το σχολείο στο σπίτι.

Με τα αξιόλογα οικονομικά οφέλη που δίνονται από τον στρατό, ο οποίος θα μπορούσε να αντισταθεί τέτοια προσφορά;

2 Για να είναι μακριά από τους γονείς τους

Funny όπως μπορεί να φανεί, αλλά πολλά νεαρά αγόρια είναι πραγματικά δελεαστεί για να ενταχθούν στο στρατό, επειδή ήθελε να μείνει μακριά από τους γονείς τους. 7 από 10 αγόρια υψηλής σχολικής ηλικίας δήλωσε ότι οι γονείς τους είναι τόσο αυστηρή και απαιτητική ότι ήθελαν να μείνουν μακριά από αυτά.

Ως εκ τούτου, όταν ευκαιρίες, όπως την ένταξη στο στρατό μαζί με τα εκπληκτικά οικονομικά οφέλη, που θα προτιμούσαν να ενώσουν τις δυνάμεις από το να πάρει δέρνουν και επέπληξε από μητέρες του

Tidak ada komentar:

Posting Komentar