Senin, 01 September 2014

ιοδότησης είναι γνωστό

Όταν κάποιος έχει κάνει κάτι καλό, είναι σωστό για αυτόν ή αυτήν μερικές ανταμοιβές παρέχουν. Για όλες τις κακουχίες και τη συνεχή υπηρεσία στην κοινότητα, ο εργαζόμενος έχει δικαίωμα σε όλες τις απαιτούμενες παροχές σε αντάλλαγμα για όλες τις υπηρεσίες που αυτός ή αυτή έχει κάνει.

Είναι για αυτόν τον λόγο ότι οι συνταξιοδοτικές παροχές είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι μόνο η καλύτερη ικανοποίηση θα μπορούσε να έχει ποτέ μετά από τόσα πολλά χρόνια που εργάζονται σκληρά.

Στο στρατό, οι άνθρωποι που εργάζονται για την κυβέρνηση και την αντίστοιχη κοινότητά τους θα πρέπει επίσης να δικαιούνται να λάβουν τις παροχές που οφείλονται για αυτούς.

Βασικά, στρατιωτική συνταξιοδότησης είναι διαθέσιμο σε τρία σχέδια αμοιβής. Τα σχέδια αυτά είχαν εγκριθεί από το Κογκρέσο, που δικαιούνται για κάθε στρατιωτικό προσωπικό που έχουν προσφέρει τις απαραίτητες υπηρεσίες για την κυβέρνηση και για το σύνολο της χώρας, καθώς και.

Στρατιωτικά σχέδια συνταξιοδότησης είναι μοναδικά για βασική ιδέα χωρίς αποκλεισμούς του από τις ημερομηνίες των υπηρεσιών, στις οποίες το ποσό των παροχών συνταξιοδότησης θα πρέπει να καταρτίζεται.

Αυτές οι στρατιωτικές παροχές συνταξιοδότησης αφορούν τις «ημερομηνίες κύρια υπηρεσία" που παρέχει τις ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ή την «Ημερομηνία Αρχικής Έναρξη Military Service" και την ημερομηνία παροχής υπηρεσιών, όπως ορίζεται στον τίτλο 10, το τμήμα 1405 του κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για την πλήρη κατανόηση των παροχών σε στρατιωτικές συνταξιοδότησης, εδώ είναι μια λίστα από τα τρία σχέδια αμοιβής.

1. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ πριν από 8 Σεπτεμβρίου, 1980

Για το στρατιωτικό προσωπικό των οποίων είναι ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ πριν 8η Σεπτεμβρίου του 1980, η στρατιωτική ωφέλημα συνταξιοδότησης με βάση το προϊόν του μηνιαίου εισοδήματος του στρατιωτικού προσωπικού και του 2 ½% του χρόνια το οικείο προσωπικό της υπηρεσίας.

Αυτό το πρόγραμμα είναι γνωστό ως η παρούσα στρατιωτικό σχέδιο συνταξιοδότησης.

2 ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ μεταξύ 8η Σεπτεμβρίου 1980 και της 31ης Ιουλίου 1986

Τυχόν στρατιωτικού προσωπικού των οποίων οι ημερομηνίες των υπηρεσιών κυμαίνεται μεταξύ 8 Σεπτεμβρίου του 1980 και 31ης Ιουλίου 1986, η αναμενόμενη καταβολή συντάξεων είναι το προϊόν του 2 ½% του χρόνια του προσωπικού της υπηρεσίας και ο μέσος όρος του προϊόντος ενός προσωπικού "υψηλότερα 36 μηνών» της βασικής το καθαρό εισόδημα με βάση τις ημέρες της ενεργού καθήκοντος.

Το στρατιωτικό σχέδιο συνταξιοδότησης είναι γνωστό ως το "High 36/50 Σχέδιο τοις εκατό."

3. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ την ή μετά την 1, Αυγ. 1986

Κάθε στρατιωτικό προσωπικό των οποίων ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ είναι την ή μετά την 1 Αυγ 1986, το ποσό της αναμενόμενης παροχής ωφελημάτων αφυπηρέτησης είναι το προϊόν του 2 ½% του χρόνια του προσωπικού της υπηρεσίας, αλλά λιγότερο από το 1% για κάθε έτος υπηρεσίας που είναι κάτω των 30 ετών , και ο μέσος όρος των μέγιστων δυνατών εσόδων του προσωπικού για την αμοιβή των 36 μηνών.

Αυτό το σχέδιο ονομάζεται "High 36/40 Σχέδιο Ποσοστό."

Μάλιστα, κάποια από αυτά τα τρία σχέδια σίγουρα θα δώσει στους στρατιωτικούς αρκετά οικονομική ενίσχυση από τη στιγμή που αποσύρθηκε από την υπηρεσία.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar